Вашето Инфо  |   BG История  |    РИМ   |    ВСВ 

За нас |  Връзка с нас |  За реклама  

БГ История - история, форум, галерия, онлайн чат
Начало | Търсене | Галерия | Форум | Забавни игри
Здравейте, Анонимен, Вход/Регистрация
 НАЙ-НОВИ |  НАЙ-КОМЕНТИРАНИ |  НАЙ-ЧЕТЕНИ |  ОТ ФОРУМА |  ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ 

Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
Ноември 20, 2008, 00:54:16

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Планетата на ромите  (Прочетена 7684 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
TIMSHEL
Професор

Респект: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 59

« -: Август 21, 2007, 11:00:53 »

.
« Последна редакция: Ноември 03, 2007, 19:09:52 от TIMSHEL » Активен
TIMSHEL
Професор

Неактивен Неактивен

« Отговор #1 -: Август 25, 2007, 12:03:38 »

.
« Последна редакция: Ноември 03, 2007, 19:12:24 от TIMSHEL » Активен
Komap
Администратор
Академик

Респект: 12
Неактивен Неактивен

Публикации: 245

342548822
« Отговор #2 -: Август 29, 2007, 19:00:26 »

Аз самия живея в циганска махала от 18 години и имам лични наблюдения върху ромите - поне 50% от тях са бъдещи деди на герои от моя разказ, останалите 50% са скромни трудещи се хора .... Такива като 3 500 000 милиона германци затрити от Хитлер по пътя към властта му, защото с убежденията си са пречели на възхода му...

Братле, ти живееш в циганска махала, а аз съм направо в "Красна поляна"Smiley))) И двете нощи ми се размина стоенето в квартала. Случайност... Но ако някой си мисли, че кварталът още дълго ще търпи - лъже се. Едно "Факултето" някак си се изтрайва - ако някой те издразни намираш го по адрес, сменяш му фасадата, строшаваш му колата и се оправяш. Това а хора с къщи и собственост (поне една част от тях), а и с работа някаква. Обаче едно "Факултето" и едни виетнамски общежития с боклуци от кол и въже - някои дори без настанителни заповеди и дошли от всички краища вече е премного. Нито имат нещо, нито работят, нито трябва да се намират в София въобще, а да не говорим за квартала.
Изметта (защото тя няма друго подходящо име) в общежитията е около няколко хиляди души. Т. е. няколко блока. Те явно не си дават сметка, че ако решат да направят един набег и има жертви или материални щети може да не ги побере квартала им. Общежитията ще бъдат съборени и дълги години мангал от провинцията няма да припарва в района.
Аз лично не бих искал да съм на мястото на сегашния ни и на бъдещия ни кмет на района. Ако не е енергичен човек го очакват много тежки моменти...
Този път от мнозинството обаче...
Активен

***Най-редкият човешки жребий е възможността да избираш!***
TIMSHEL
Професор

Неактивен Неактивен

« Отговор #3 -: Август 30, 2007, 11:34:13 »

.
« Последна редакция: Ноември 03, 2007, 19:07:03 от TIMSHEL » Активен
Torin
Академик

Респект: 5
Неактивен Неактивен

Публикации: 158

« Отговор #4 -: Септември 02, 2007, 23:50:40 »

Твърде оригинална интерпретация на Оруел наистина. Поздравления. Мисля, че имаш талант.
Активен
TIMSHEL
Професор

Неактивен Неактивен

« Отговор #5 -: Септември 06, 2007, 18:57:03 »

.
« Последна редакция: Ноември 03, 2007, 19:07:11 от TIMSHEL » Активен
vekil
Академик

Респект: 13
Неактивен Неактивен

Публикации: 825

Ел. поща
« Отговор #6 -: Март 20, 2008, 21:47:24 »

Крайно време е Романия да се погрижи за ромските етнически малцинства в България. Току виж са обявили румънците за чукчи, както македонците обявиха българите за татари.И аз като чист българин се оказва че живея на най ниското кастово ниво между римляни, македонци, правоверни, демократи, евреи и сърби.
Активен
Гесер Курултаев
Академик

Респект: -9
Неактивен Неактивен

Публикации: 259

Ел. поща
« Отговор #7 -: Април 25, 2008, 11:50:33 »

Аз самия живея в циганска махала от 18 години и имам лични наблюдения върху ромите - поне 50% от тях са бъдещи деди на герои от моя разказ, останалите 50% са скромни трудещи се хора .... Такива като 3 500 000 милиона германци затрити от Хитлер по пътя към властта му, защото с убежденията си са пречели на възхода му...

Братле, ти живееш в циганска махала, а аз съм направо в "Красна поляна"Smiley))) И двете нощи ми се размина стоенето в квартала. Случайност... Но ако някой си мисли, че кварталът още дълго ще търпи - лъже се. Едно "Факултето" някак си се изтрайва - ако някой те издразни намираш го по адрес, сменяш му фасадата, строшаваш му колата и се оправяш. Това а хора с къщи и собственост (поне една част от тях), а и с работа някаква. Обаче едно "Факултето" и едни виетнамски общежития с боклуци от кол и въже - някои дори без настанителни заповеди и дошли от всички краища вече е премного. Нито имат нещо, нито работят, нито трябва да се намират в София въобще, а да не говорим за квартала.
Изметта (защото тя няма друго подходящо име) в общежитията е около няколко хиляди души. Т. е. няколко блока. Те явно не си дават сметка, че ако решат да направят един набег и има жертви или материални щети може да не ги побере квартала им. Общежитията ще бъдат съборени и дълги години мангал от провинцията няма да припарва в района.
Аз лично не бих искал да съм на мястото на сегашния ни и на бъдещия ни кмет на района. Ако не е енергичен човек го очакват много тежки моменти...
Този път от мнозинството обаче...

Аз едно време приказвах, че е по-добре да си стоят виетнамците в България, ама никой не слушаше Smiley
Активен
blago75
Професор

Респект: -3
Неактивен Неактивен

Публикации: 69

http://www.youtube.com/watch?v=VeVssYe3xDc

Ел. поща
« Отговор #8 -: Август 17, 2008, 15:51:55 »

Тук виждам само два варианта, а те са или ние да отлетим на друга планета или ромите да ги прехвърлим там.Колкото до виетнамците  с мангалите щяха да са две злини.
Активен
vekil
Академик

Респект: 13
Неактивен Неактивен

Публикации: 825

Ел. поща
« Отговор #9 -: Септември 04, 2008, 22:40:17 »

Що бе, разделяй и владей, нъл тъй.Намери достоен противник на циганите и българите ще си отдъхнем и няма да изкрейзваме и да гърмим на месо.Усети ли иронията с владението Grin
« Последна редакция: Септември 04, 2008, 22:45:45 от vekil » Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: